Povestea mea

GEORGE UNGUREANU

In cateva randuri...

Sunt un om simplu cu o infatisare ce nu-mi arata varsta reala, par mai tanar cu 9 - 10 ani in viziunea oamenilor cu care interactionez, fapt ce ma bucura.
Am renuntat la fotografia standard, clasica, deoarece nu imi place sa ma conformez, nu pun pret pe tehnica desi o stapanesc, in schimb imi place sa fotografiez cat mai natural, creativ, caut sa surprind momentele cheie ale evenimentului si sa le expun asa cum au fost traite de miri si de cei prezenti. Atipic, fotografiez ce cred eu ca este mai bine, intr-un mod cat se poate de original iar clientii au incredere in mine si imi lasa libertatea de care am nevoie pentru a creea imagini.
Am capacitatea de a anticipa cursul evenimentului si sunt pregatit in fiecare moment sa surprind o imagine buna, chiar daca sunt singur. Prefer sa fotografiez singur, ma simt mai bine, consider ca am spatiul necesar sa-mi desfasor activitatea cu succes.
As sfatui miri sa nu alerge dupa fotografi cu premii ci mai degraba sa ceara niste recomandari de la prieteni sau fosti miri care au avut o experienta cu fotograful vizat. Personal am participat de foarte putine ori la concursuri cu premii unde am si fost premiat, insa am facut asta cu ceva timp in urma, strict pentru mine, intr-un moment de ambitie si pentru a-mi dovedi ca pot sa castig daca particip.
A fi fotograf de nunta nu inseamna doar sa fi prezent 12-14 ore alaturi de miri, inseamna cu mult mai mult, zile intregi de editare a fotografiilor obtinute in timpul nuntii.
Consider ca in fotografia de nunta a empatiza cu mirii este un castig, este drumul spre succes.